Home

Restaurant tijdelijk gesloten vanaf 1/10 Beste restaurant-gasten,Tot onze grote spijt zijn wij genoodzaakt, wegens verschillende onvoorziene omstandigheden, om de deuren van ons restaurant voor onbepaalde tijd te sluiten.U kunt nog bij ons terecht tot en met vrijdag 30 september 2022. Vanaf 01 oktober zijn onze deuren gesloten en … Lees meer »

Het mosselseizoen is weer begonnen! U kunt weer in ons restaurant terecht voor een heerlijke portie Zeeuwse mosselen gecombineerd met mosselsausjes en een lekkere portie frietjes. Lees meer »

Over ons

Uit onderzoek bij het Rijksarchief is gebleken dat Friture-Restaurant Reitz de eerste en oudste friture van Nederland is. Het “frituren van aardappelen” is komen overwaaien vanuit Frankrijk en Belgie met rondtrekkende kermissen.

Vanaf 1909 worden er al frites gebakken op de Markt 75 in Maastricht. De naam “Reitz” is de familienaam van de familie die zich in 1905 op de Markt heeft gevestigd. Deze naam is inmiddels meer dan 100 jaar behouden en een begrip in Maastricht en over de landsgrenzen met Belgie en Duitsland.

Onze frites worden nog altijd volgens traditie vers gebakken in rundsvet. De meeste van onze sauzen worden nog altijd volgens eigen recept gemaakt, zoals het bekende “zoervleis” (zuurvlees), de goulash, satesaus en de mayonaise/fritessaus.

HEADER_001.jpg
REITZ_FOTOS_006.jpg
REITZ_FOTOS_004.jpg
REITZ_FOTOS_005.jpg
REITZ_02.jpg
REITZ_FOTOS_001.jpg
REITZ_FOTOS_007.jpg
REITZ_10.jpg

Vacatures

Ben jij nog op zoek naar een leuke job? Wij hebben nog leuke vacatures open…

Afwas/keukenhulp voor op zaterdag en/of zondag.

Wij bieden fijne werktijden, géén avonduren en een leuk salaris! Wil je meer weten, vraag het dan aan iemand van ons team, of stuur een email naar info@reitz.nl.